2016- Ahıskalılar Vakfı Kurban Organizasyonlarına Devam Ediyor…

kurban

2015- AHISKALILAR VAKFI KURBAN ORGANİZASYONUNA DEVAM!

Yaklaşmakta olan mübarek Kurban Bayramında sizler muhakkak her zaman olduğu gibi yine hayır ve hasenatlarınızı yapıyor ve yapmaktasınız.
Din büyüklerimiz buyuruyor ki: Herkesten dua almaya bakın, kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.

Bunun için deriz ki, bu seneki yardımlarınızı ve Kurbanlarınızı vekalet yolu ile biz garip Ahıskalıları da hatırlayın.

Ahiskalılar vakfı senelerden beri hayırsever vatandaşlarımıza vekalet yolu ile kurban kesim hizmeti vermektedir.
Vakfımızın bu hizmetiyle hayırsever vatandaşlarımızın hem dini vecibelerini yerine getirmeleri kolaylaştırmakta hem de vekaletle bağışladıkları kurbanlıkların etleri Dünyanın bilhassa eski Sovyetler birliğinin 4400 değişik yerleşim yerlerinde yaşayıp imkanları dahilinde Türkiye’ye anayurtlarına serbest vize ile gelip hiçbir sosyal güvenceleri vatandaş olmadıkları için her türlü sosyal yardımlardan mahrum olarak çok zor şartlar altında hayat mücadelesi vermekteler.
Bu şartlar altında vatandaş olmadıkları içinde 5 yıl bekleme zorundalar.İşte vekalet yolu ile vereceğiniz kurbanlar AHISKALI AİLELERE VE ÖĞRECİLERİMİZE bir müddet et ihtiyaçlarını karşılamak üzere dağıtılacaktır..
Vakfımıza kurban vekaleti veren vatandaşlarımız hayırlı hizmetlerimize ortak olmakta bu münasebetle hayırseverlerin Kurban vekalet bağışlarını bekliyoruz.
Kurban vermek isteyenler Vakfımıza müracaat edebilirler. Yapacağınız yardımlar için şimdiden teşekkür eder, Hayırlı Bayramlar dileriz.

Zafer Mahallesi,Yıldırım Beyazıt Caddesi, Babaocak Sokak, No: 3, D: 1, Yenibosna – BAHÇELİEVLER / İSTANBUL. Tel: 0212 645 69 44 Fax: 0212 645 69 45 – GSM: 0532 271 91 38
Web Adresimiz: www.ahiskalilarvakfi.org
Facebook adresimiz: AHISKALILAR VAKFI AHISKA