Davutoğlu’nun TOBB Tanıtım Toplantısın’da

Davutoğlu’nun TOBB Tanıtım Toplantısın’da

Bize müjde verdi…..

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 13.02.2015 günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Merkezi’nde düzenlenen TOBB Dede Korkut Kitabı Baskısı Tanıtımı’nda konuşma yaptı.

TOBB Dede Korkut Hikayeleri’ni uzun bir çalışmanın sonunda yeniden kitaplaştırarak, kültürümüze armağan etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki lansman törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu da katıldı.

Bugün Ankara’da Sn. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, AHISKALILAR VAKFI olarak, Türk Dünyası Sivil Toplum Teşkilatlarının Başkanları ayrıca İPEKYOLU Stratejik Araştırmalar Merkezi le birlikte Kitab-ı Dede Korkut’un tanıtımına katıldık.

Toplantı sonrasında Sn.Başbakan bizlerı yanı Türk dünyasından gelen sivil toplum kuruluşlarını ayrı bir salonda kabul ettiler..Sn. Başbakanımıza bir çok yöresel hediyeler ve Yörük milli kıyafetı giydirildi.

Bu ara Sn.başbakınızla kısa bir süre görüşerek en mühimi Vatandaşlık meselemizi sorduk Sn. İç İşleri Bakanın bu işi cözeçeğini hatırlattık. Sn.Basbakanımız Ahmet DAVUDOĞLU’da bütün Türk Dünyasının STK Başkanlarının önünde bizlerden yanı Ahıskalılardan övgü ile bahs ettiler ve çok yekinen tanıdıklarını söylediler.. bana dönerek Başkan çok yakında bu konuyu görüştük inşaallah hallolacak dedi.