Ahıskalılar Vakfı olarak bizimde davet edildiğimiz iftar yemeğinde Cumhurbaşkanımız Sn. ERDOĞAN, STK’larla bir araya geldi.

AHISKALILAR VAKFI OLARAK BİZİM’DE DAVET EDİLDİĞİMİZ İFTARYEMEĞİNDE SN.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, STK’LARLA (14.07.2015 GÜNÜ) BİR ARAYA GELDİ!!!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Ahıskalılar Vakfının da bulunduğu sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile iftar programında bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen iftar programına Ahıskalılar Vakfı adına Yönetim Kurul başkanımız Sn. Mehmet OĞUZ’da katıldı. İftardan sonra sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vakıf ve derneklerimizin yurtlarda basit bir otelcilik hizmeti vermesi değil, tam aksine onların ruh dünyasını adeta nakış dokur gibi dokuması lazım ve onlara geleceğe bakışı çok farklı bir şekilde vermesi lazım. Aksi takdirde ‘benim oğlum bina okur döner döner yine okur’ bu duruma düşeriz. Zaman öldüren değil zamanının kıymetini bilen, onu en iyi şekilde değerlendiren bir gençlik yetiştirme zamanıdır.
Erdoğan, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de demokrasimizin sigortası sizler, sivil toplum kuruluşlarımızdır. Sizler aynı zamanda ülkemizde farklı renklerinin, çoğulculuğunun, siyasal zenginliğinin de sembollerisiniz. Eksiklerimizi biran önce giderek başarılı çalışmaların sayılarını arttırarak ihmal edilen alanlara eğilerek, geleceğe yoğunlaşmalıyız dedi.

11745941_454720518032624_803010128864656676_n11752044_955129111205827_8711578088536428832_n