Toplu İftarlar

Ahıskalılar Vakfı  olarak her sene

Vakfımızla gönül bağı olan devlet büyüklerimizi, vekillerimizi, gönüldaşlarımızı, il ve ilçe amir ve yöneticilerini, özel ve tüzel kurum ve kuruluşların da yer aldığı  İstanbul İlinin çeşitli ilçelerinde oturan öncelikle İhtiyac sahibi Ahıska’lı aileleri ve Yükseköğrenim gören Öğrencileri bir araya getiren Toplu iftarlar verilmektedir.

Ramazan ayının bereketiyle Beraber duaların edildiği, yüzyüze kardeşçe yemekler yenildiği ve samimi sohbet ortamının doğduğu iftar programlarımızla, sosyal kaynaşma birlik ve beraberlik için güzel ortamlar oluşturmayı hedefleyen vakfımız  bu vesile uzun yıllar birbirinden ayrı kalan aileleride  biraraya getirmektedir. Yapılan iftar programlarına katılan protokol erkânı ile ahısklalıların yaşadıkları sıkıntıları kendilerine anlatma imkanımız doğmaktadır.

Gelenekselleşen bu İftarlar  her yıl artırarak devam edecektir.

z-19 z-7 val resim_074 anar-4 aga-22 aga-2