Vakfımız tarafından her yıl organize edilen ve Sünnet çağındaki çocukların A’dan – Z’ye başta sünnet kıyafetleri olmak üzere bütün masraflarını vakfımızın karşıladığı Sünnet Şölenleri vatandaşlarımızın coşkulu katılımıyla gerçekleşmektedir.

Vakfımızın bu organizasyonlarına Kurum ve Kuruluşlardan da kutlama mesajları gelmekle beraber yapılan bu faliyete ortak olmak ve yardımcı olmak isten kurumlara da kapımız her zaman açık olmuştur.

Vakıf Üyelerimizinde yoğun ilgi gösterdiği ve takdir ettiği faliyetlerimiz her yıl başarıyla düzenli yapılmaktadır.

Son yapılan Sünnet Faliyetimizde de Vakıf Başkanımız Sn. Mehmet OĞUZ; “Çocuklarımız ve Gençlerimiz bizim geleceğimizdir, Böyle bir mutlu günü Ahıskalı ailelerle gerçekleştirdiğimiz için çok bahtiyarız. Sünnet olan yavrularımızı ve ailelerini tebrik ediyorum. Allah-ü tealla ailelerine ve bize nikâhlarını da görmeyi de nasip eder. Rabbim Anne ve Babalarına, (Devletimize, Milletimize) hayırlı evlat eder inşallah. Bilhassa maddi imkânları kısıtlı olan Üyelerimizin çocuklarını sünnet ettirmeye gelecek senelerde de devam edeceğiz”.  dedi ve bu faliyetlerimize herzaman olduğu gibi maddi ve manevi destek veren başta Bahçelievler Belediye Başkanı Sn. Osman DEVELİOĞLU ve Ekibine ayrı ayrı teşekkür etti.

resim_083 sunnet1 sunnet2