Sempozyum ve Toplantılar

Vakfımız , Dünyada vatansız, bayraksız bir topluluk olarak yaşayan, derin acılarla geçen 66 yılı sanki acıları dün yaşamış gibi içinde hisseden ahıskalı ailelerin, sorunlarını tartıştığı, Savaşsız bir dünya arzusuyla vatanlarına dönmek isteyen ahıskalılar dertlerini, sıkıntılarını ve taleplerini ifade ettiği sempozyum ve toplantılar düzenlemektedir.

Bu sempozyumlarla Ahıskalı ailelerin 400 yıllık özvatanlarına dönme ve  dağınık halde bulunan ailelerin bir araya gelip birlikte   kardeşce yaşam arzularını, Türkiye yöneticilerinin yanısıra türk ve dünya kamuoyuna duyurmak maksadıyla Vakfımız sempozyum ve toplantılar düzenlemenin yanında bu amaç doğrultusunda düzenlenen diğer sempozyum ve toplantılara destek vererek katılmaktadır.

1.kaz 2.kaz f-61 img_0868