2014-2015 Öğretim yılında kırtasiye dağıtımını gerçekleştirdik.

Vakıf olarak yıllardan beri yürütmeye çalıştığımız; en mühim faaliyetlerimizden birisi geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize gözümüz, kulağımız gibi sahip çıkmaya çalışıyoruz.. İlk ve orta öğretime giden ihtiyaç sahibi Ailelerin çocuklarına Sn. Vakıf başkanımız Mehmet OĞUZ’un nezaretinde başta çanta olmak üzere her türlü kırtasiye yardımları yanı sıra bazı hediyelerde dağıttık.

Bu hususta bize katkı sağlayan başta hayır sever Kurum ve Kuruluşlarımıza milletimiz adına sonsuz teşekkür ederiz. Ayrıca Vakıf olarak Türkiye’nin çeşitli yerlerinde okuyan yoksul öğrencilerimize maddi ve manevi hizmeti verme gayretindeyiz. Maksadımız bu öğrencilerimize maddi ve manevi imkânları sağlayarak, onları inançlarımıza ve tarihimize saygılı, Ülkemize, Devletimize ve Milletimize zevkle hizmet edecek şekilde yetiştirmektir.

Bu husus da Siz değerli hayırseverlerimizden bir ricamız olacak; isteyen hayırsever vatandaşlarımız bir başarılı öğrencimizle tanıştırıp o öğrenciyi kendisine emanet edebiliriz. Arzu ederse bir defaya mahsus, ister bir sene veya okul bitinceye kadar finanse edebilir.

İlgi duyan hayırseverlerin Vakfımızla irtibata geçmelerini rica ederiz.

İRTİBAT TEL : 0212 654 69 44-45 GSM: 0532 271 91 38